Stanilesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Stanilesti - Vaslui!

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Stanilesti - Vaslui!
Scrie despre tot ce se intampla in comuna Stanilesti - Vaslui!


Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se intampla in comuna Stanilesti - Vaslui.

Evenimente importante. Povesteste despre comuna Stanilesti, despre viata ta si da-le de veste vecinilor si prietenilor cand se intampla ceva nou. Poti scrie despre absolut orice crezi ca este important pentru tine, pentru familia si prietenii tai, pentru intreaga comunitate din care faci parte.

Obiective turistice. Vorbeste despre obiectivele turistice din comuna Stanilesti judetul Vaslui, despre ce e de vazut, despre locurile deosebite pe care ai vrea sa le arati lumii intregi. Este ceva inedit in comuna Stanilesti? Spune-le si celorlalti despre asta!

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

Informatii utile. S-a schimbat programul la magazin? Se difuzeaza un film bun sau o sa fie un spectacol care merita vazut? La biserica se strang lucruri pentru cei care au nevoie sa fie ajutati? Informeaza-i pe cei din comuna Stanilesti!

Semnaleaza autoritatilor!
Ceva nu merge bine in comuna Stanilesti - Vaslui? Semnaleaza autoritatilor problemele tale. Intra in grupurile de discutie pe anumite teme si gaseste o solutie impreuna cu cei din comuna Stanilesti.

Informeaza-i pe cetatenii comunei Stanilesti! Esti autoritate locala si vrei sa ii informezi pe cetatenii comunei despre o modificare legislativa, despre o decizie locala sau despre un proiect pe care vrei sa il dezvolti? Posteaza pe pagina comunei Stanilesti - Vaslui si urmareste reactiile oamenilor din comuna .

Toate postarile tale vor fi pastrate, fie ca vorbim despre articole sau simple vesti, pentru a le putea vedea de cate ori ai nevoie.

Ai ceva de comunicat? Nimic mai simplu, apasa pe butonul "Scrie si tu". Se va deschide un formular in care poti scrie tot ce ai de transmis, simplu si usor. Mai mult, poti adauga si o poza, o imagine sugestiva pentru textul tau.

Apesi pe butonul "Salveaza" si gata! Gandurile tale vor aparea pe pagina comunei Stanilesti - Vaslui, unde vor fi vazute de intreaga comunitate.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre StanilestiPagina in care spui si gasesti totul despre Stanilesti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

8 ore fara curent electric

Sambata 12.02.2010 o parte a locuitorilor din satul Stanilesti au stat fara curent electric... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Stanilesti - Vaslui!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Stanilesti - Vaslui!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Stanilesti - VasluiIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Stanilesti - Vaslui

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
StanilestiIntra acum!

Poze din Stanilesti

Trimite pe mail acum!
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Incepem?

Viata ta si a comunitatii. Descrie locurile in care ai crescut si spune cum ai vrea sa arate comuna in care vor creste si copiii tai. Adauga orice informatie utila pentru comunitate, pentru tine si pentru vecinii tai. Da-le de stire cand se intampla ceva nou, cand ai ceva de zis, ceva ce ai vrea sa auda toata lumea.

 

Incercare

Salutare! Sa vorbim despre satul nostru'? Frumusel si nu prea, depinde de fiecare cum vede lucrurile. Pana acum cativa ani era alta atmosfera acum totul pare aiurea, lumea trista, multi au uitat sa zambeasca si li se citeste o teama pe fata. Teama de ziua de maine, de neajunsuri sau teama de o persoana anume...

 

qrUfkcASxd

Miguel Nunes, mas isto e9 algum jogo para pc? Enfim. Os jogadores este3o pre9 dnifeidos para cada situae7e3o de jogo, um penalty por exemplo, o primeiro marcador e9 o Wolkswinkel, e o segundo e9 o Matias. Como deves ter visto, o filho da *** do Boi9, empurrou o Matias quando este se dirigia para marcar o penalty.

 

xJcwCEzlV

9WTugZ dhpmiihdyvei

 

sxTtHTyknTHLYby

xvR6pm , [url=http://icsgvstwvabb.com/]icsgvstwvabb[/url], [link=http://xqfflommdizk.com/]xqfflommdizk[/link], http://tjeqcfbeljkl.com/

 

HEyzOudgNEmW

SgHOkn dgtshpnkqsvq

 

OHQemOnTaY

7eRnMw , [url=http://zeamqyufjzbk.com/]zeamqyufjzbk[/url], [link=http://bxwxxmkywcuj.com/]bxwxxmkywcuj[/link], http://nhttxasgpncb.com/