Stanilesti.

Pagina in care spui si gasesti totul despre Stanilesti

Pagina in care spui si gasesti totul despre Stanilesti
Pagina in care spui si gasesti totul despre Stanilesti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv localitatilor din intreaga tara, unde fiecare comuna are la dispozitie un site personalizat.

Acum ai un loc numai al tau, in care poti discuta cu vecinii si prietenii tai, poti spune ce se intampla in comuna Stanilesti - Vaslui, in care locuiesti tu sau familia ta.

Poti posta anunturi gratuite, special pentru cei din comuna Stanilesti - Vaslui, poti anunta cele mai importante evenimente din viata ta si a comunei tale, in pagini de Internet personalizate numai pentru tine.

Aici le poti arata vecinilor si celor dragi poze si inregistrari video facute de tine, despre viata ta sau despre locul in care traiesti.

Ai chef sa te relaxezi si sa intri in competitie cu vecinii tai? In pagina comunei Stanilesti vei gasi cele mai noi si mai amuzante jocuri.

Acum poti transforma pagina oferita gratuit de Ziare.com intr-o adevarata carte de vizita a comunei in care traiesti.

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Stanilesti - Vaslui

Poti discuta despre orice te intereseaza, poti scrie despre performantele comunei, despre evenimentele sociale si economice, despre viata oamenilor, despre bucuriile si necazurile lor.

Intra in comunitate! Afla tot ce se intampla in comuna Stanilesti

Pagina se adreseaza si autoritatilor locale. Esti primar, consilier local, reprezentant al politiei locale, invatator, profesor sau preot? Scrie ceva despre comuna Stanilesti, despre problemele si realizarile comunitatii.

Propune subiecte de dezbatere, implica-te si schimba ceea ce crezi ca ar trebui schimbat pentru a ajuta la dezvoltarea comunei tale.

Fa cunoscuta comuna Stanilesti - Vaslui, prin intermediul Ziare.com!

•  Cum ma inregistrez?

- pentru a face parte din comunitatea comunei Stanilesti, trebuie sa te inregistrezi ca fiind membru al comunei - inregistreaza-te!

Atentie: Nu poti fi membru decat al unei comune. Odata inregistrat, nu mai poti schimba apartenenta ta la o comuna. Oriunde va aparea numele tau de user, va fi insotit de mentiunea "membru al comunei ...".

•  Cum postez informatii si articole?
Pentru a posta informatii sau articole despre comuna Stanilesti, trebuie doar sa introduci un text si o poza in acest formular. Articolul tau va fi semnat cu numele tau de user.

•  Cum public anunturi?
Scrie titlul, textul anuntului, dar si datele tale de contact in acest formular. Odata postat, textul anuntului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum adaug un eveniment?
Pentru a posta un eveniment important pentru tine sau pentru comuna Stanilesti - Vaslui, trebuie sa introduci titlul si textul evenimentului, data de incepere si durata acestuia in acest formular. Odata postat, textul evenimentului nu va mai putea fi modificat de dvs. Pentru orice solicitari, trimiteti un mail pe adresa comunamea@ziare.com.

•  Cum incarc foto sau video?
Daca vrei sa postezi poze sau inregistrari video in pagina comunei Stanilesti, trimite-le pe adresa de mail comunamea@ziare.com. Le vom posta in cel mai scurt timp. In curand, vei putea sa incarci singur poze si video in pagina comunei tale.

•  Cum administrez pagina comunei mele?
Administratorul decide ce merita cu adevarat sa apara pe pagina comunei sale, valideaza articolele, anunturile, evenimentele, pozele si inregistrarile video care vor fi afisate. Daca vrei sa fii administrator al paginii comunei Stanilesti - Vaslui, trebuie sa fii logat si sa te inregistrezi ca membru al unei comune. Daca doresti ca tu sa administrezi pagina comunei Stanilesti, acceseaza acest formular si trimite cererea ta. Echipa Ziare.com te va contacta si iti va spune tot ce ai de facut.

Alte stiri

adauga si tu
Pagina in care spui si gasesti totul despre StanilestiPagina in care spui si gasesti totul despre Stanilesti

Cel mai mare site de stiri din Romania, Ziare.com, a lansat o platforma dedicata exclusiv... citeste mai mult

8 ore fara curent electric

Sambata 12.02.2010 o parte a locuitorilor din satul Stanilesti au stat fara curent electric... citeste mai mult

Scrie despre tot ce se intampla in comuna Stanilesti - Vaslui!Scrie despre tot ce se intampla in comuna Stanilesti - Vaslui!

Ziare.com te invita la discutie. Acum ai la dispozitie un intreg website pentru a spune ce se... citeste mai mult

Intra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Stanilesti - VasluiIntra in comunitate! Afla si discuta despre tot ce se intampla in comuna Stanilesti - Vaslui

Fiecare localitate din Romania inseamna, in primul rand, o mare comunitate, plina de viata,... citeste mai mult

toate stirile
StanilestiIntra acum!

Poze din Stanilesti

Trimite pe mail acum!
8 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

dQWeBMHZDs

When you think about it, that's got to be the right asnwer.

 

yUMExwgCssSriYopN

18et1p getabthufxxg

 

zPIniulN

qoi7M4 toohrpzvipev

 

Ajutati-mă, vă rog, să-mi regăsesc fostele colege de!

Bună ziua,
Mă numesc Doina Tăutan (fostă Oprisanu)si am o mare rugăminte la dumneavoastră. De foarte multi ani incerc să-mi regăsesc fostii colegi de liceu. Stiti, cu cat te apropii de exit, cu atat mai mult iti doresti să-i revezi pe cei alături de care ai fost fericit. Pentru mine, perioada liceului a fost cea mai frumoasă perioadă. Din acest motiv imi doresc atat de mult ca, după aproape 40 de ani, să-mi regăsesc colegii.
Am absolvit Liceul Agricol din Husi in anul 1976. Din comuna dumneavoastră am avut două colege, dacă imi amintesc bine. Ele se numeau RÂPANU AURICA si PRODAN MARICICA. Nu le stiu numele după căsătorie. Dar am aflat de la o altă colegă că au lucrat sau chiar lucrează in agricultură si că locuiesc in Stănilesti. Nu stiu să vă spun mai multe despre ele. Sper să fie cineva care le cunoaste sau rude de-ale lor (care le cunosc după numele avut inaintea căsătoriei)si care doresc să mă ajute.
Vă multumesc anticipat!

 

Just the type of ins

Just the type of inshigt we need to fire up the debate.

 

A simple and

A simple and inlletigent point, well made. Thanks!

 

Way to use the inter

Way to use the internet to help people solve premsobl! http://umqjox.com [url=http://wafmxaesw.com]wafmxaesw[/url] [link=http://rzjqrmjgmh.com]rzjqrmjgmh[/link]

 

That's an expert ans

That's an expert answer to an ineintsterg question http://ldrrxyqlmv.com [url=http://rdyays.com]rdyays[/url] [link=http://grgzrwzclt.com]grgzrwzclt[/link]